Ik zet een streep door Discriminatie – werken bij de Overheid

Ik zet me in tegen discriminatie ‘Werken bij de Overheid’

Wat pak ik aan

Interim Communicatie opdrachten bij Overheid en Semi-overheid.
Bij interim communicatieopdrachten die openbaar zijn staan staat altijd de eis werkervaring bij de overheid. Verder worden veel interim opdrachten niet openbaar gemaakt en blijven in een intern netwerk.

Wie pak ik aan

Overheid en Semi-overheid die interim communicatieopdrachten opstellen.
Recruiters die via aanbestedingen en samenwerking communicatieprofessionals selecteren en toewijzen.
Overheid en Semi-overheid die interim opdrachten in een intern netwerk beschikbaar stelt.

Waarom pak ik dit aan

Als zelfstandig TOPCommunicatieprofessional (één van de eerste in Nederland) lukt het mij niet om een interim opdracht te vervullen bij de overheid of semi-overheid. De standaard afwijziging via recruiters betreft: we hebben gekeken naar recente werkervaring bij de overheid en/of ervaring binnen het domein.

Hoe pak ik dit aan

Ik start een eigen campagne bij ‘zet een streep door discriminatie’ die door de Rijksoverheid zelf is opgestart en meld mijn klacht bij de instanties.

Simone in ’t Veld
Zelfstandig Communicatieprofessional

Wist je dat?
21 maart is door de Verenigde Naties uitgeroepen tot Internationale dag tegen Racisme en Discriminatie.

Meer informatie voor jou

www.mensenrechten.nl/nl/discriminatie-op-je-werk
www.mensenrechten.nl/nl/subpage/op-de-werkvloer
www.mensenrechten.nl/nl/campagnes
www.zeteenstreepdoordiscriminatie.nl/ (campagne door Rijksoverheid)
www.zeteenstreepdoordiscriminatie.nl/wie-doen-mee (campagne openbaar maken)