About

100% Mentaliteit
‘Do it’ is mijn motto

Ik ben een Allrounder op het gebied van Communicatie en Marketing (online & offline) met een grote passie voor duurzaamheid.

Ik ben één van Nederlands meest ervaren allround Communicatie en Marketing Project Managers, Verbinder en één van de voorlopers op het gebied van freelancen. Naast mijn jarenlange ervaring en kennis op dit gebied onderscheid ik mij door mijn drive en het vermogen mensen en projecten tot een succes te laten samensmelten. Ik heb herhaaldelijk een groot aantal projecten bij de top 20 opdrachtgevers vervuld zoals Philips en PwC.

Inmiddels heb ik ruim 22 jaar werkervaring in Communicatie en Marketing. De basis is gelegd bij één van de beste reclamebureaus van ons land midden jaren ’90 PMSvW/Y&R.
Van daaruit heb ik bij diverse andere reclamebureaus gewerkt van grote tot kleinere bureaus. Sinds 2003 werk ik als zelfstandig Communicatieprofessional. Ik maak me mijn projecten snel eigen waardoor ik snel de juiste doelen kan behalen.

Daarnaast zet ik mij in voor het milieu en de strijd tegen Microplastics en heb ik een badmode platform Beachwear.nl. Door de hele beach scene ben ik me een aantal jaar geleden bewust geworden wat voor een Milieudrama er zich afspeelt in onze oceanen. Ik probeer mensen op diverse manieren te informeren over de ernst van de problematiek. Ik wil mijn verantwoordelijkheid nemen als mens en mijn kennis en gedrevenheid komen uitermate goed van pas.

Verder schroom ik ook niet om mij in te zetten voor diverse andere Maatschappelijke issues. Issues die mij aangaan maar ook in het algemeen. Tenslotte is elke Communicatieprofessional ook een mens en daarbij kan ik slecht tegen onrecht. Ik zoek graag de samenwerking op met andere professionals om te groeien en elkaar samen te versterken.

Op deze website publiceer ik berichten die ik graag wil delen. Lees meer op de Homepage en kies een categorie.

Translate »