RINGANA Nederland

RINGANA nu óók in Nederland

Sinds kort is het Oostenrijkse bedrijf RINGANA ook in Nederland actief. RINGANA is een uniek familiebedrijf en produceert 100% verse cosmetica en voedingssupplementen. Daarnaast bestaat er ook een aparte lijn met sportproducten. Andere Europese landen als Duitsland, Engeland, Spanje zijn ons al voorgegaan en nu is het tijd voor RINGANA Nederland!

Sinds vorig jaar is RINGANA ook op mijn pad gekomen door al mijn activiteiten op het gebied van duurzaamheid in Nederland. Dat trek je dan ook weer aan. Het gevolg is nu dat ik nu niet meer zonder de mooie producten van RINGANA kan. Daarnaast ondersteun ik de RINGANA 100%-Filosofie.

Waarom is RINGANA dan zo bijzonder?

RINGANA Producten
1. De producten zijn 100% vers, zonder conserveringsmiddelen
2. De producten hebben 100% actieve ingrediënten.
3. De producten zijn vegan en niet getest op dieren
4. Er zitten geen micro- of nanopastics in de producten
Mijn favoriete product is de RINGANA zonnebrand

RINGANGA Business opportunity
Partner worden in Nederland
Naast de producten biedt RINGANA ook een business opportunity voor mensen die als zelfstandig ondernemer in de beauty branche aan de slag willen. Je kunt hiermee zelf een Partner worden van RINGANA en de 100%-filosofie overbrengen. Het succes bepaal je zelf als Partner. De producten zijn al een succes.

RINGANA Nederland

Meer weten over RINGANA in Nederland?
Ben je geïnteresseerd in de producten van RINGANA? Wil je meer weten over het bedrijf RINGANA of over de mogelijkheid om ook Partner te worden in Nederland? Neem dan gerust contact met me op! Ik vertel je er alles over en deel mijn passie op het gebied van duurzaamheid. Ik ben zelf actief vanuit Amsterdam Oud-Zuid. CONTACT

NAAR MIJN WEBSHOP

Tot snel!
Groetjes,
Simone

CONTACT

Geef een reactie


Translate »