Tijd voor verbinding met duurzame ondernemers

Vandaag heb ik hele leuke gesprekken gehad met Leon Goedhart van www.ecomondo.nl en met Inge Barmentlo van www.bag-again.nl. Ik had ze al even niet gesproken dus was tijd om even bij te praten. Beide ondernemers hebben een webshop met producten om de wereld te verbeteren en een stukje mooier te maken. Achter elk product zit er wel een verhaal en dat geeft enorm veel inspriratie. Zo mooi.

Het goede nieuws is dat het goed loopt met de webshops. Ik hoop dat we op korte termijn elkaar verder kunnen versterken want er zijn leuke raakvlakken met mijn activiteiten. Oude tijden zijn voorbij dus kennis delen en elkaar versterken is een veel beter plan.

Heel fijn om mensen met dezelfde inzichten te spreken en die ook een boodschap willen overbrengen. Maar belangrijker nog: die met oplossingen komen. Dit zijn de duurzame ondernemers die ik graag een groot compliment geef.