Over Simone

Ik heb in 2024 een afspraak met mijzelf gemaakt. Ik ga in authenticiteit mijn leven leiden en creëren. Dat is beter voor mezelf, ik kan hiermee anderen inspireren en een bijdrage leveren aan de wereld. Mijn missie: helpen bij de overgang naar de nieuwe tijd.

Transformatie
De afgelopen 4 maanden heb ik zelf een transformatie meegemaakt. Ik heb de communicatie naar binnen ervaren. Ik deed alles al wel op een sterke intuïtie maar ik heb nog meer antwoorden gekregen op het ‘mens zijn’ en de plek in de natuur. Die kennis wil ik graag delen.

Hoogbegaafd
Afgelopen jaar kwam ik erachter dat ik kenmerken heb van hoogbegaafdheid. Ik ben op onderzoek uitgegaan en leerde mezelf nog beter kennen. Ik snap hoe mijn brein werkt en waarom ik doe wat ik doe en hoe ik het doe. Dat geeft rust en vertrouwen. Ik wil dit kenmerk omarmen en onderpresteren voorkomen.

Denken, doen én voelen
Ik heb gemerkt dat als deze 3-eenheid in balans is er grote sprongen worden gemaakt en nieuwe inzichten komen. Je moet er wel wat voor doen om deze 3 in balans te krijgen.

Patronen doorbreken
Velen van ons zijn door de jaren heen geprogrammeerd. Dat heb je niet zo door maar wel als je wat meer afstand kijkt naar hoe velen van ons door het leven gaan. Ik heb mijn patronen doorbroken. Ik heb rust genomen en mijn patronen doorbroken met behulp van geometrie/frequenties verwerkt in een transformatieprogramma. Alles in de natuur is geometrie en wij zijn geometrie.

Energietransitie
Mijn visie is dat de energietransitie begint bij ons als mensen zelf. Hoe werkt ons systeem en hoe onderhoud je je eigen energie. Wij maken onderdeel uit van de natuur en als wij we dat weten kunnen we de natuur om ons heen gaan helpen en systemen doorbreken.

Authentiek
Als ik terugkijk heb ik mijn eigen weg gevonden om door het leven te gaan. Het leven is continue bijsturen en blijven leren. Nu is de weg vrij om helemaal mijn eigen weg te gaan en om mijn missie te gaan beleven.

Creativiteit
Als mens zijn wij creators. Mensen willen creëren en wij kunnen dat als enige diersoort op aarde. Ieder mens is creatief in welke hoedanigheid dan ook. Mensen doen zichzelf tekort door een verkeerd denkbeeld rondom creativiteit.

Albert Einstein
“We kunnen de problemen in de wereld niet oplossen met het denken waar we deze problemen mee hebben gecreëerd”. Er zijn nieuwe creatieve denkers en visionairs nodig om veranderingen mogelijk te maken. Mensen die een transformatie hebben meegemaakt begrijpen wat de ingrediënten zijn om een echte verandering in gang te zetten.

In ’t Veld
Als je in je eigen kracht staat dan sta je in je eigen veld. Ik heb ervaren hoe het Quantum veld werkt waar Albert Einstein ook over sprak. Het is magisch. Ik kon me geen mooiere achternaam wensen.

Wat ga ik doen?
Ik ga mensen inspireren en motiveren op het gebied van authenticiteit en creativiteit in de rol:
“Human Identity & Creativity motivator – Een nieuw perspectief”
Ik kader het niet teveel, alles is bespreekbaar. Ik blijf mezelf daarnaast verder ontwikkelen met de dingen die bij mij passen.

Voor wie?
Inspireren van (visie)groepen, management boardrooms, leiders, recruiters, overheden en scholen. Een breed veld maar zo ben ik ook. Daarnaast kun je me volgen op Facebook waar  ik ook live zal gaan.

1995-2023
Ik ben één van Nederlands meest ervaren allround Communicatie en Marketing Project Managers, Verbinder en een voorloper op het gebied van freelancen. Naast mijn jarenlange ervaring en kennis op dit gebied onderscheid ik mij door mijn drive en het vermogen mensen en projecten tot een succes te laten samensmelten. Ik heb herhaaldelijk een groot aantal projecten bij de top 20 opdrachtgevers vervuld zoals Philips en PwC.

De basis is gelegd bij één van de beste reclamebureaus van ons land midden jaren ’90 PMSvW/Y&R. Van daaruit heb ik bij diverse andere reclamebureaus gewerkt van grote tot kleinere bureaus. Sinds 2003 werkte ik als zelfstandig Communicatie Professional. Ik maakte me mijn projecten snel eigen waardoor ik snel de juiste doelen kan behalen.

Daarnaast zet ik mij in voor het milieu en de strijd tegen microplastics en heb ik een badmode platform Beachwear.nl. Door de hele beach scene ben ik me bewust geworden wat voor een milieudrama er zich afspeelt in onze oceanen. Ik probeer mensen op diverse manieren te informeren over de ernst van de problematiek. Ik wil mijn verantwoordelijkheid nemen als mens en mijn kennis en gedrevenheid komen uitermate goed van pas.