Verandering begint bij jezelf

2024 staat bij mij in het teken van verandering en transformatie. Ik heb altijd al een sterke connectie gehad met de natuur maar dit was anders. Mijn intuïtie wees me de weg en wat een jaar is het geworden. En we zijn er nog niet, haha.

Een paar highlights:

1. Via een fase van rust kwam ik sterk in contact met mijn ziel. Maar hoe zit dat dan met die ziel? Ik was altijd al nieuwsgierig hoe dit werkt op aarde en ik heb antwoorden gekregen. Hoe mooi is dat?! Wat je uitzendt naar het universum via gedachten daar komen antwoorden op. Ik heb een achtergrond in communicatie in de reclame. Van volledige communicatie naar buiten heb ik me dus volledig naar binnen gericht. 180 graden de andere kant op en wat een avontuur. Tenslotte is alles communicatie.

2. Ik heb mijn eigen patronen doorbroken door middel van de online programma’s van cosmic care alchemist Janosh Stoffers. Alles in het leven is opgebouwd uit geometrie. Kijk maar naar de bloemen en de mooie patronen. Ik was geprogrammeerd en zat veel te veel in mijn hoofd. Dat hoofd stond in de overdrive en ik moest in mijn lichaam ‘zakken’ om verbinding met mijn hart te maken.

3. Ook voelde ik een sterke drang naar groei op allerlei vlakken. Gelukkig hebben we Google en kon ik me verbinden met mensen en informatie van over de hele wereld. Wat een feest en vrijheid is dat. En wat daar allemaal is uitgekomen is bijna niet te bevatten.

4. Omdat ik het roer had omgegooid moest ik letterlijk op eigen benen leren staan. Ik had tenslotte alleen maar in de schoolbanken gezeten en vervolgens 28 jaar op een bureaustoel. Hele mooie dingen en projecten gedaan maar de verbinding met mijn lijf wat verloren. Daar heb ik hard aan gewerkt.

Ik kan zo wel even doorgaan. Het is echt een magische reis en dit is nog maar het begin.

Nu is het oktober en na zo’n 9 maanden moet er iets uit. Het duurt tenslotte ook zo’n 9 maanden voordat er een kindje wordt geboren.

Ik heb mijn missie gevonden en wil wat ik geleerd heb op het gebied van Human Identity & Creativity graag doorgeven. Daarom zullen er verschillende programma’s volgen. Het is kennis die ik graag had willen hebben toen ik opgroeide maar blijkbaar is het nu de tijd ervoor dat dit via mij naar buiten komt. Mijn programma’s zijn dan ook authentiek want iedereen is uniek. Ga je met me mee op reis?

Hieronder zie je wat leuke posts op Linkedin die mijn proces weergeven.