Nieuw! Programma Aarden

Ook jij bent een batterij!

Ik heb een magisch verhaal en ik ben super enthousiast om het te kunnen delen. De afgelopen maanden heb ik mega veel kennis opgedaan.
Mijn hele leven vertrouw ik al op mijn intuïtie, dat is mijn natuurlijke kompas. Als kind had ik al een sterke connectie met de natuur. Heerlijk naar buiten kijken naar de bomen en lekker wegdromen. Ik kon altijd vertrouwen op mijn creativiteit.

Nu ben ik 52 en als ik terugkijk heb ik zoveel gedaan waar ik megatrots op ben. Als kind bleef ik voor de TV zitten om de reclamecommercials te bekijken terwijl andere mensen naar het toilet gingen. Ik vond het geweldig. In 1995 ben ik bij het beste reclamebureau van Nederland gaan werken. Dat was de start van een mega avontuur in de branche marketingcommunicatie. Sinds 2003 heb ik de stap gezet als zelfstandige te gaan werken. Daarnaast ontwierp ik badkleding, maakte een badmodeblog en zette ik me in voor diverse duurzaamheidsprojecten op het gebied van water en microplastics.

MAAR…. ik had een honger naar verdere kennis en inzichten over de natuur. Ik werd geduwd in een periode van rust. Dat was wel fijn want mijn hoofd en denken stonden in de ‘overdrive’. Dat kan ook niet anders want ik heb de opkomst van de computer en mobiele telefoon meegemaakt. Ik had nu de tijd en ruimte voor nieuwe ervaringen. Toen kwam de magie. Ik kwam erachter dat in rust mijn gave van ‘helderweten’ de ruimte kreeg en de antwoorden kwamen als vanzelf. Na 28 jaar op een bureaustoel (en daarvoor nog in de schoolbanken) moest ik ineens letterlijk op eigen benen leren staan. Ik heb een hele zoektocht gedaan om nu eens echt contact te maken met de aarde. Dat klinkt zweverig maar dat is het totaal niet. Het is juist zweverig als je alleen maar met je hoofd achter de computer zit en op je telefoon 😉

Simone in 't Veld
jasje met thema water beschilderd door Marlies van der Velden (arts & crafts professional)

Van al mijn kennis en ervaring heb ik een programma ‘AARDEN gemaakt.
Het zijn mijn mini stories. Ik kan niet alles verklappen maar denk aan onderwerpen als: de natuur én je natuur, creativiteit, energieveld, elektromagnetisch veld, multimeter, geometrie, frequentie, licht, chakra’s, kleuren, regenboog, ademhaling, piramide, shungiet, hematiet, lichttaal, voeding, zout, kleding, schoenen, sporten, chiropractor, krachtplaatsen, zon, zonnevlammen, water, leraar, Artificial & Human Intelligence (AI & HI), woorden, outside the box, communicatie en nog veel meer….

Alles is energie en iedereen is uniek. Wij zijn als mens creators en kunnen als enige wezen op aarde creëren. Zie jezelf als een radiozender. Als je op je eigen frequentie zit dan ontvouwt het universum zich voor je. Ik kan het beamen dat het zo werkt. Albert Einstein had gelijk. We leven niet in de natuur maar wij zijn ook natuur.

Ook jij bent een batterij! Je moet alleen wel weten hoe je energiesysteem werkt en wat de natuur te bieden heeft. Echt het zit magisch in elkaar hier op aarde. Nogmaals geen zweverig gedoe maar gewoon praktische informatie. Ik ben trots dat dit via mij naar buiten mag komen.

We hebben bij onze geboorte geen handleiding gekregen maar we hebben het recht om onszelf te zijn en in je eigen veld te gaan staan. Ik kon me geen betere achternaam wensen: ‘in ’t Veld’.

Ik wil graag grote groepen, directies, strategen, podcastmakers etc bereiken om stappen te maken. Neem graag contact met me op hoe we samen kunnen versnellen naar een wereld waar de mensen weer echt mens kunnen zijn. Ik heb alles uit de kast gehaald om mijn missie en visie te belichamen.

Missie

  • De verbinder zijn bij de overgang naar de nieuwe wereld
  • Mensen bewust te laten worden van hun eigen identiteit en bewustzijn
  • Mensen dichter bij de én hun natuur brengen
  • Het overbrengen van “de kunst van het creëren”

Visie

  • De energietransitie begint bij de mensen zelf. Namelijk de energie van de mensen zelf. Als mensen in hun eigen kracht staan kun je meer van betekenis zijn voor jezelf, je omgeving en de wereld
  • Een leider kan pas leiding geven als de leider zichzelf kent en van zichzelf houdt
  • ‘Leiding geven’ is eigenlijk ‘begeleiding geven’

Waarom?

 

Lieve groet,
Simone